Borg Catering tapas fra meny basert på norske råvarer fra våre utvalgte leverandører, men smaken har vi hentet fra Middelhavet og Thailand.
Tapas buffet har i svært mange tilfeller erstattet det tradisjonelle koldtbordet og er også anrettet på samme måte med selvbetjening fra et buffetbord.
TAPASMENY
Fersk frukt montert på brie
Scampi stekt i hvitløk og hvitvin
Marinerte kjøttboller
Provence-marinert ovnsstekt indrefilet av okse
Sataymarinert kyllingbryst
Lakserose med sennepssaus
Spekemat montert på melon
TILBEHØR
Artisjokkhjerter
Ajolie
Tørket tomat i olje.
Dadler med bacon rapping
Hvitløks rømme
Gresk salat
Saltbakte og krydder marinerte poteter
Diverse pynt
Foccaciabrød
Pris 440 kr per person.
Minimum 10 personer – UTKJØRING ETTER AVTALE
Catering Sarpsborg, Moss, Fredrikstad
Ta kontakt for en hyggelig samtale. Tlf : 901 66 500
- Spanske småretter, ofte servert sammen med en alkoholholdig drikk.
- Kan være både varm (for eksempel kjøttboller, fritert blekksprut eller potetbåter) og kald (spekeskinke, ost, oliven).
- Det sies at den aller første tapas var ei skinkeskive som befolkninga i Andalucia i Spania brukte til å dekke sherryglasset med mellom slurkene.
- I dag har tapasbegrepet spredd seg til store deler av verden, og ikke alt er tradisjonell, spansk tapas.
- I Norge bruker mange tapas om all festmat hvor gjestene sjøl kan sette sammen sin egen tallerken, og begrepet har langt på vei erstatta ordet koldtbord.
(Kilde: Store Norske Leksikon, Wikipedia)