Bryllup er en spesielt viktig opplevelse.  Både for brudepar og gjester. 

Det er derfor ekstra hyggelig om de som leverer catering kan hjelpe.   Maten står for en viktig del av opplevelsen.  Vi kan kan bistå deg med våre erfaringer!

Det er viktig å huske at om man inviterer gjestene til å komme direkte etter vielsen, så bør man også ordne med at de har et sted å være.  Les mer om vår teltutleie ved å klikke her. Det finnes ingen garanti for at det er pent vær på deres spesielle dato.  Det kan fort bli uryddig i spiselokalene dersom man tillater gjestene å komme dit før selskapet skal spise.

Mange brudepar er veldig usikre på dette med organisering samt kjøreplan for bryllupet.  Borg Catering deler gjerne informasjon og erfaringer rundt dette. Vi har lagt ut ett eksempel på kjøreplan slik at dere kan danne dere en idé om hvordan dette kan gjennomføres for en flott måte.

Vi leverer også bryllupskake. Se her for mere informasjon.

Noen tips:

  • Dette med café avec er i utgangspunktet noe gammeldags for de fleste unge. Café avec gir servitørene den triden de trenger for å omstille til neste omgang.
  • Bl.a. for å rydde og eventuelt stable om bord for at dans og moro kan tilta.
  • Gjestene har hverken behov eller lyst på kaker direkte etter et stort måltid.
  • Viktig er det også at måltidet er ferdig rundt kl 2100 slik at det ikke blir altfor dårlig tid til bryllupsfesten.
  • Samtidig er det er også gunstig at bar ikke åpner for tidlig, da det ikke er heldig for de svake sjeler.

Borg Catering Logo

LITT HISTORIE:  Opprinnelig betegnelse for brudens ferd fra sitt gamle til sitt nye hjem (også kalt brudeferd, norrønt brúðfǫr). Med de fester som var knyttet til disse for å gjøre ekteskapets inngåelse vitterlig for alle. Å drikke bryllup (norrønt drekka brúðlaup) er fra gammelt et vanlig uttrykk for å holde bryllup.

Bryllup blir nå ofte holdt i brudens hjem.  I eldre tid helst på det sted brudeparet skulle bli. Var brudgommen odelsgutt, ble bryllupet alltid holdt i hans hjem. Langveisfarende gjester kom bryllupsaften (kvelden før).  De andre bryllupsdagen om morgenen. Det var vanlig at alle gjester brakte føring (tilskudd til bryllupsmaten) med seg.

Når brudekonene hadde pyntet bruden i loftet, gikk bruden og hennes følge ned. Med spillemann i spissen til brudestua for å hilse brudgommen og hans hjelpere. Så satte de seg i det andre høysetet. En brudesvenn smelte døra tre ganger (brudesmellen). Dette ble også brukt når brudegrøten ble båret inn senere i bryllupet.

Ved det første måltidet skulle kjøkemesteren «lyse opp embetsfolket», dvs. kunngjøre hvem som hadde de forskjellige funksjoner i bryllupet. Bryllupsfesten ble etter hvert mer og mer storslått og i senere middelalder feiret i inntil åtte dager. Dette har vi også eksempler på fra norsk bondemiljø, men oftest varte bryllupet tre dager.

Kilde: Store Norske Leksikon

Enkel, elegant mat til bryllup


Skal dere ha bryllup i Sarpsborg, Fredrikstad eller Østfold? Borg Catering står for sunn og god mat som holder høy standard, og god service.

Medarbeidere og samarbeidspartnere, leverandører, er håndplukket til vår Catering Sarpsborg, slik at du som Kunde skal få den smaksopplevelsen du fortjener til ditt bryllup. og desidert blant byens beste. Borg Catering holder til i velutstyrte lokaler på Hannestadfjellet, en kort kjøretur fra Sarpsborg eller Fredrikstad, og Strategisk i forhold til resten av Østfold. Vi har våre kunder på Catering til Bryllup spredt over hele Sarpsborg, Fredrikstad og Østfold. For Catering Sarpsborg, Catering Fredrikstad, eller catering i Østfold: Ring oss!

Vi tar hensyn til kundenes travle hverdag og garanterer at leveransen blir levert innen avtalt tid. Kjøkkenet jobber planmessig og riktig for at du som kunde skal være trygg på å motta din bestilling til rett tid og kunne nyte ett nydelig måltid!


Borg Catering tilbyr alt dere trenger av delikate retter til deres bryllup i Sarpsborg, Fredrikstad og Østfold

Bryllup med fullspekket tapas meny
Bryllup med smakfulle middagerBryllup med nydelige snitter
Bryllup med ferske rundstykker
Bryllup med ferske baguetter
Bryllup med friske salater

Vi prioriterer ferske råvarer og vet at mange spiser med øynene, derfor smaker maten like godt som forventet. Du vil ikke bli skuffet! For de virkelig store anledningene som bryllup ønsker man seg kanskje en helt spesiell meny.

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi i fellesskap sette sammen en komplett meny til deres bryllup bestående av både tradisjonelle og mer eksotiske retter.

Eksotiske retter og i særdeles Orientalske delikatesser er en av våre
spesialiteter, gjerne kombinert med dem rette hvite og røde vinene til. Om du lurer på noe, eller om du ønsker mer informasjon om bryllupsmenyen vår, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.  Vi har erfaring med catering leveringer til bryllup i Sarpsborg, Fredrikstad og Østfold, og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

Et vellykket bryllup starter med god planlegging. Vi planlegger sammen med deg. Borg Catering, ditt valg nummer 1 av Catering Partner til Bryllup i Sarpsborg, Fredrikstad eller Østfold. Kvalitet går aldri av moten!
Catering Sarpsborg, Catering Fredrikstad, og Catering Østfold. Vi er ditt natulige valg av leverandør til Catering Tjenester, Hvis du setter pris på kvalitet, og presise leveranser. Borg, Sapsborg Catering gir deg nettopp dette!