Leie Grillkokk

Borg Catering kan grilling – Vi griller nesten alle typer kjøtt til din event!

Skal du ha et grillselskap, så finner vi en meny sammen, enten det er til en enkel firmapresentasjon eller et høyprofilert selskap som bryllup, konfirmasjon eller tilsvarende.  Grilling det kan vi!!!  Hva med å kombinere grillretter fra det thailandske kjøkken sammen med europeisk mat av beste kvalitet. En suksessoppskrift.

Storfekjøtt:


Borg Catering er av den formening at ingenting slår helgrillet indrefilet av okse. En rekke forskjellige kjøttstykker fra storfe er også ypperlig grillmat. Indrefileten kan også kuttes opp i biter og brukes for å lage delikate grillspyd.

Indrefilet av lam:


Indrefilet av lam er godt å berede på grillen og fileene er utmerket gode å spise og egner seg ypperlig til festmat. Som en del av ventemat i forbindelse med bryllup eller til lunsj er det ypperlig. Hva lammekjøtt angår, så kan vi også grille et helt lam for deg.

Helstekte fristelser:


Dersom du ønsker å gjøre din event ekstra spesiell, kan vi komme å helsteke kjøttet over grillen for deg.  Borg Catering griller helt lam, helt villsvin eller pattegris.

Grillspyd:


Vi tilbyr ett utvalg av lekre grillspyd.   La Borg Catering lage smakfulle grillspyd med for eksempel satay-marinert kylling eller pepper-marinert scampi?  Dine gjester kommer til å elske våre grillspyd!

Grillet Fisk:


Vi griller flere typer fisk enten det er med asiatisk krydder som smaker fantastisk eller våre egne nordiske fiskesorter. Har dere prøvd grillet hvalbiff, det er verdt et forsøk.  Ta kontakt så finner vi ut hva som ønskes!

Borg Catering Logo

 

Leie Grillkokk

Helstekt Gris eller Villsvin til ditt event?  – En opplevelse!

Vi kan gi dine gjester en flott grillopplevelse der vi kommer og helgriller en gris eller ett villsvin!  Dette vil gi en tradisjonell syns- og smaks-opplevelse de sent vil glemme.

Kontakt Borg Catering på 901 66 500 så forteller vi mer om hvordan vi gjør din event til en spesiell opplevelse for dine gjester.  Klikk her for teltutleie.


Husk at vi i høysesongen er tidvis veldig travle så jo fortere vi kommer i gang med planleggingen av ditt selskap, jo bedre blir gjennomføringen og opplevelsen.  Grillmat forbinder man ofte med sommersesongen, men det lar seg fint gjennomføre hele året.  Kontakt oss, så planlegger vi din grillfest!

Klikk her for noen tips rundt grilling fra MatPrat

Grilling av helt villsvin på spidd
Grilling av helt villsvin