Noen av våre utvalgte leverandører:

Borg Catering er kvalitetsbevisste og vi benytter kun de ferskeste og beste råvarene fra ett lite utvalg av renommerte leverandører.  På denne siden presenterer vi noen av disse.


EK GÅRDSKJØKKEN:

Gjølberg gård i Onsøy utenfor Fredrikstad har drevet jordbruk og hatt dyrehold gjennom flere generasjoner. Nå drives gården av Lars Erik Ek og foreldrene, Ingrid og Joar. På Gjølberg gård har det blitt dyrket gulrøtter, poteter, kål, purre og mange andre grønnsaker helt siden 1950- tallet, og idag har vi omlag 100 mål med rosenkål.

Rosenkål er ikke det eneste vi driver med. Vi har 15 000 verpehøns vi tar oss av, og mange av eggene går til gårdskjøkkenet vårt, som sto klart i 2001. På kjøkkenet skapes ferske egg, og andre råvarer, om til hjemmelagde desserter og sauser, som selges både i butikker, til restauranter og til store og små selskaper. Vi leverer også egg til flere bakerier og konditorier rundt om på østlandet.

www.ek-as.no


Eugen Johansen AS er kvalitetsleverandøren av frukt, grønnsaker, småskalaprodukter, utvalgte kolonial og gourmetprodukter.  Vi har det største utvalget av økologisk frukt og grønnsaker.  Bedriften har 45 ansatte som står på for deg hver dag.

Vi er lokalisert på Langhus i topp moderne lagerlokaler. Vi leverer varer i hele landet, fra Lindesnes til Nordkapp.

Vi leverer det bredeste utvalget av de friskeste frukter og grønnsaker fra hele verden, vi prioriterer norske produkter og anbefaler selvfølgelig vårt store utvalg av økologiske varer.

Er opptatt av mangfold og kvalitet på alle plan i samfunnet. Mat er ett av de viktigste elementene i denne sammenhengen. Engrosfrukt Eugen AS er en markedsplass for de beste produktene.

www.eugen.as


Oluf Lorentzen A/S er landets ledende importør av finere matvarer til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet.

Sortimentet importeres fra hele verden og teller i dag rundt 2000 produkter.
I et utviklende marked med sans for nytenkning og kreativitet, er vi sikre på at våre produkter tilfredsstiller selv de mest ekstreme aktørene innen matkunst og matglede.

Vår erfaring og våre markedsorienterte medarbeidere sikrer vår posisjon som leverandør av produkter til uforglemmelige måltider og helhetlige matopplevelser.

www.oluf.no


Per-Arne, Butikksjef

I Fredrikstad ligger Råbekken Storcash.

Her er jeg og mine serviceinnstilte medarbeidere alltid klare for å hjelpe deg.

Her finner du alt du trenger, alltid billig på ett sted. Vi samarbeider med kjente leverandører og tilbyr konkurransedyktige priser, der små kvantum er like rimelige som store.  Du kan hele tiden supplere varer etter behov, vi skaffer det du trenger!

www.storcash.no