Koldtbord er norsk mat-tradisjon!


Koldtbord er en tradisjonell norsk buffét som består av tradisjonelle norske råvarer som for eksempel Roastbiff, Laks, Skinkestek, Spekemat, Skalldyrfat, karbonader og Kylling.

Koldtbordet settes opp med diverse tilbehør.  Hensikten er at det er enkelt for vertskapet å sette fram maten på et bord og gjestene kan gå å forsyne seg selv.  Vi bistår deg med teltutleie om du har behov for det.

Det er passende mat til mange anledninger og forskjellige selskap.  Borg Catering benytter de fineste råvarene fra våre utvalgte leverandører.

Koldtbord med sild og løk
Sild er for mange forbundet med koldtbord, spesielt i Sverige.

Borg Catering tilbyr koldtbordbuffét.


Vi tilpasser menyen etter dine ønsker og behov samt at den kan kombineres med Sushi og Tapas dersom det er ønskelig.

BASISMENY


Laks og eggerøre
Karbonade
Kyllingklubber
Roastbiff
Skinkestek

Reker i lake

Crabstick

TILBEHØR


Waldorfsalat
Potetsalat

Gresk salat:
– Fetaost
– Oliven
Remulade
Majones
Surkål
Cole Slaw
Stekt løk
Spiralloff
Smør

Pris                                  400 kr per person

MINIMUM 10 PERSONER – UTKJØRING ETTER AVTALE

KLIKK HER FOR Å LASTE NED PDF-VERSJON AV VÅR KOLDTBORDMENY

Borg Catering Logo

/ Artikkelen under er sakset fra Mills:

Derfor går koldtbord aldri av moten

Visste du at vi startet med koldtbord allerede på 1500-tallet? Norges beste hobbykokk, Cathrine Olsen, deler sine beste tips til nye vrier på det tradisjonelle måltidet.

Det er mange grunner til at koldtbord alltid er en sikker vinner. Rettene er enkle å lage, du kan forberede det meste på forhånd og gjestene kan plukke det de liker best. Så det er kanskje ikke så rart at koldtbordet har lange tradisjoner i Skandinavia.

Når overklassen møttes til lystige lag på 1500-tallet var det vanlig å servere et «brennevinsbord» før selve hovedmåltidet. Der var det gjerne brød, smør, ost, sild, røkelaks, pølser og spekemat. På 1600-tallet ble smörgåsbord populært som hovedrett i Sverige, og inneholdt både varme og kalde retter. Smörgåsbordet er opphavet til det norske koldtbordet slik vi kjenner det i dag.

Vinneren av årets MasterChef på TV3, Cathrine Olsen, har mange gode koldtbordminner.

– Så vidt jeg vet ble det servert koldtbord i dåpen min. Koldtbord er mat for mange anledninger, og det er lettvint å servere når man har mange gjester, fordi man kan gjøre ferdig det aller meste i forkant, slik at man kan være tilstede for gjestene, sier hun.

Hun mener hemmeligheten bak et vellykket koldtbord ligger i planleggingen.

– Det er enkelt å lage store porsjoner når man først er i gang, slik at det blir mat til mange. Så kan man ta seg god tid til å presentere maten slik at den tar seg best mulig ut på bordet før gjestene skal forsyne seg, sier hun.


…Altså en klassiker ved mange anledninger og går tydeligvis aldri av moten. Borg Catering bruker kun de beste råvarene som til en hver tid er å oppdrive,  noe som er en forutsetning for et godt måltid. Vi leverer i Sarpsborg, Fredrikstad, Østfold, Råde, Moss og Halden

Vi ønsker til en hver tid å imøtekomme kravene til kvalitetet,
 løsninger, leveringstider og priser som markedet vil ha på catering. Våre fagfolk setter sin ære i at hvert enkelt koldtbord skal inneholde den kvaliteten som vi har satt som standard for våre koldtbord, uansett størrelse.

Basismeny, er som navnet tilsier, et enkelt alternativ 
som egner seg godt for lunch-bespisning. For de øvrige oppsett er koldtbord porsjonene beregnet til å være dagens hovedmåltid. Smør & brød er inkludert i prisen for basismeny, ved større oppsett blir vi enige om pris for dette.

Vi anbefaler en blanding av grovt og fint brød, og at det beregnes ca. 5 brødskiver pr. person. Halvstekte rundstykker som ferdigstekes rett før bespisning er også å anbefale. Bordene er delikat anrettet og pyntet med sesongens råvarer, lagt opp på pene fat, og leveres i praktiske stable-esker som gjør transport og oppbevaring enkel og samtidig hygienisk forsvarlig.

Kan også leveres på våre serveringsfat som returneres oss senest dagen etter levering. La deg inspirere av de mulighetene Borg Catering gir deg. Detter er populær mat på mange typer selskaper. Enten du skal arrangere konfirmasjon, Bursdag, Firmafest eller andre festligheter og blir alltid godt mottatt.


Koldtbord med Røkelaks med eggerøre
Koldtbord med Gravlaks med sennepsaus
Koldtbord med Helkokt laks med agurk
Koldtbord med Fylt aspic med fisk, skalldyr, reker og grønnsaker. Dressing
Koldtbord med Fylt aspic med skinke og grønnsaker. Dressing
Koldtbord med Pillede reker med majones
Vestkystsalat med reker, blåskjell og kreps. Majones
Laksepaté med rømmedressing
Stor hummer med majones
Kokt skinke med italiensk salat
Svinestek med surkål
Roastbeef med remulade og sprøstekt løk
Stekt kyllingbryst med mandariner
Stekt kalkunbryst med waldorffsalat
Helstekt indrefilet av okse med tartarsaus
Helstekt rensdyrfilet garni
Gravet rensdyrfilet med rognebærgelé
Helkokt laks med agurk
KFylt aspic med fisk, skalldyr, reker og grønnsaker. Dressing
Fylt aspic med skinke og grønnsaker. Dressing


Kontakt oss for en sammensatt meny med dine favoritter!

Fristende og flott til store anledninger. 
Enkelt kan det også være, dersom du bestiller det hos Borg Catering. Vi leverer i Sarpsborg, Fredrikstad, Østfold, Råde, Moss og Halden

Om du lurer på eller har spørsmål om koldtbord i Sarpsborg, Fredrikstad, Østfold, Råde, Moss og Halden, eller om du ønsker pris på et selskap,ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring i Sarpsborg, Fredrikstad, Østfold, Råde, Moss og Halden, og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

Dette er bare eksempler, og vi vet at innen smak og behag er forskjellene store. Har du ønsker og forslag er vi bare en telefonsamtale unna, eller et par tastetrykk. Da setter vi opp en meny sammen med deg!


Koldtbord fra Borg Catering. Kvalitetsråvarer og profesjonell kokkekunst må bare bli en suksess for ditt selskap! Gourmet Koldtbord. Koldtbord med havets fristelser. Vi leverer Koldtbord Sarpsborg, Koldtbord Fredrikstad, og Koldtbord i hele Østfold, ogkodtbord i Råde, Moss og Halden