Meny basert på norske råvarer fra våre utvalgte leverandører, men smaken har vi hentet fra Middelhavet og Thailand.

Tapas buffet har i svært mange tilfeller erstattet det tradisjonelle koldtbordet og er også anrettet på samme måte med selvbetjening fra et buffetbord.

TAPASMENY


Fersk frukt montert på brie.
Scampi stekt i hvitløk og hvitvin
Marinerte kjøttboller
Provence-marinert ovnsstekt indrefilet av okse
Sataymarinert kyllingbryst
Lakserull
Spekemat montert på melon

TILBEHØR


Artisjokkhjerter
Ajolie
Tørket tomat i olje.
Pepperballer
Sweet chili
Hvitløksrømme
Gresk salat
Saltbakte poteter
Diverse pynt
Foccaciabrød

Pris                                      410 kr per person

MINIMUM 10 PERSONER – UTKJØRING ETTER AVTALE

 

catering sarpsborg


  • Spanske småretter, ofte servert sammen med en alkoholholdig drikk.
  • Kan være både varm (for eksempel kjøttboller, fritert blekksprut eller potetbåter) og kald (spekeskinke, ost, oliven).
  • Det sies at den aller første tapas var ei skinkeskive som befolkninga i Andalucia i Spania brukte til å dekke sherryglasset med mellom slurkene.
  • I dag har tapasbegrepet spredd seg til store deler av verden, og ikke alt er tradisjonell, spansk tapas.
  • I Norge bruker mange tapas om all festmat hvor gjestene sjøl kan sette sammen sin egen tallerken, og begrepet har langt på vei erstattet ordet koldtbord.

(Kilde: Store Norske LeksikonWikipedia)