Sommeren er over for denne gangen og vi nærmer oss med stormskritt julebordsesongen. Men før vi sier farvel med med sola og varmen for denne gang ønsker vi å dele med dere opplevelsen Jan Thomas hadde med Borg Catering når de skulle arrangere en liten sommerfest. Episoden er 81 – 79: Lyden av Willy fra […]
Ofte stiller brudeparet seg følgende spørsmål: Skal man servere en tradisjonell tre-retters meny som jo gir en formell ramme rundt bryllupsfeiringen? Eller skal man velge en buffét-løsning i form av et koldtbord eller tapas? Noe som også forutsetter at gjestene skal mosjonere litt gjennom måltidet… Ankepunktet mot det siste alternativet er at det blir litt […]
Spansk tapas historie og opprinnelse. Definisjon av tapas. La oss starte med definisjonen. I følge det Royal Spanish Academy, så er tapas: En vilkårlig liten porsjon av mat servert sammen med alkoholdig drikke. Opprinnelse Av de forskjellige legender om tapasen opprinnelse, så involverer King Alfonso XIII eller King Fernando XVII som i følge en […]
Vår vei til å lage en tapas meny. Vil fortelle litt om vår vei til å servere tapas til ulike selskaper som konfirmasjon, bryllup og øvrige anledninger. I 2008 og 2009 og de påfølgende år, reiste vi flere ganger til Barcelona og omegn. Vi spiste oss gjennom et utall av tapas måltider. Etter hvert kom […]
Selv om julebord sesongen kan virke langt unna nå på sensommeren, kommer den raskt nok for de som skal arrangere. Dette vet vi hos Borg Catering av erfaring. Når du skal organisere julebordet, er vi gjerne behjelpelig for planlegging. Vi sikrer at ditt selskap gjennomføres godt. Borg Catering vet hva som skal til for at […]