Vår tapas historie og opprinnelse.

Vår vei til å lage en tapas meny.


Vil fortelle litt om vår vei til å servere tapas til ulike selskaper som konfirmasjon, bryllup og øvrige anledninger.

I 2008 og 2009 og de påfølgende år, reiste vi flere ganger til Barcelona og omegn.  Vi spiste oss gjennom et utall av tapas måltider. Etter hvert kom vi hjem med omkring 50 retter som vi mente kunne selge til norske kunder. Etter å ha presentert disse rettene, fant vi ut at det var vanskelig å administrere så mange ulike retter.

Det viste seg også at det var heller ikke så enkelt for våre kunder.  De ønsket et ferdig oppsett hvor det ble garantert at maten ble vellykket.  Vi inviterte oss selv derfor til flere selskaper.  Dette gav da fort svar på hva som falt i smak, og framfor alt  – -hva som ikke falt i smak.

Da hadde vi fått redusert antall retter. Neste steg var å presentere en meny hvor hver rett hadde sin egen særegne smak.  Samt at det var en sammenheng mellom de forskjellige rettene.

Med vår tilknytning til det thailandske kjøkken som har et utrolig spekter av smaker, la vi også inn et par thairetter. Nå sto det igjen var  å rendyrke hvert enkelt produkt.  For å perfeksjonere smaken og for å unngå allergi i størst mulig grad.  Etter de tilbakemeldinger vi har fått, så mener vi at vi har lykkes med det på denne menyen.

Denne menyen er vår basismeny.   Noen av våre kunder ønsker å sette sitt personlige preg på menyen, eller at allergi setter begrensninger i hva som kan serveres.  Borg Catering etterkommer selvsagt dette så langt det er praktisk mulig. All mat er ferdig anrettet på fat eller i annen egnet emballasje.  Alt er beregnet å settes direkte på bordet, slik at vertskapet skal kunne vie sin oppmerksomhet til gjestene.

Ring Nå!