Julebord

Borg Catering leverer alternativt julebord i Sarpsborg

Selv om julebord sesongen kan virke langt unna nå på sensommeren, kommer den raskt nok for de som skal arrangere.  Dette vet vi hos Borg Catering av erfaring.

Når du skal organisere julebordet, er vi gjerne behjelpelig for planlegging.  Vi sikrer at ditt selskap gjennomføres godt.  Borg Catering vet hva som skal til for at ditt selskap blir en fornøyelig opplevelse som ansatte og gjester kommer til å huske.

Vi kan leverere tradisjonelt Norsk julebord-buffé bestående av ribbe, medisterkaker, medisterpølser med tilbehør eller pinnekjøtt med tilbehør.


Alternativt julebord:

Litt lei det tradisjonelle julebordet? Eller ønsker du alternativer til svinekjøtt? Det er blitt moderne å kombinere norsk julemat med litt mer eksotisk mat som tapas eller kanskje litt Thai-mat eventuelt fersk sushi.


Ta kontakt med oss i dag, så begynner vi planleggingen av ditt julebord for 2017

Borg Catering Logo

Tradisjonen for en fest eller selskap rundt juletider der det blir servert tradisjonell julemat og god drikke går helt tilbake til middelalderen.

I henhold til skikken var det vanlig å la maten stå framme hele jula slik at fattige og omstreifere kunne forsyne seg.  I dag er maten på julebordet ofte servert i form av en buffét.  Hos Borg Catering leverer vi i hovedsak tradisjonelt julebord bestående av ribbe, medisterkaker og medisterpølser med tilbehør.  Vi leverer pinnekjøtt med tilbehør.

Ønsker dere kanskje kombinere julebord med litt mer eksotisk mat som tapas eller kanskje litt thaimat eller sushi?

Å supplementere bufféten med andre alternativer begynner å bli ganske vanlig.  Folk er invitert til mange julebord under sesongen og man fort kan bli lei mye tung mat hele tiden.  Flere ønsker også å derfor og tilby alternativ julemat.  Da er det ikke er så stort fokus på svinekjøtt som på det tradisjonelle norske julebordet.  Uansett ønske, leverer vi og planlegger ditt julebord sammen med deg.  Vi sikrer at alle – – både dine gjester og ikke minst deg selv, får en fin og minnerik feiring i julebordsesongen.

julebord

Ring Nå!